top of page

Netværk for Bindingsværks Ekspertpanel

I vores ekspertpanel sidder for tiden Anne Lindegård fra Center for bygningsbevaring i Raadvad, Dennis Christensen HH-Bindingsværk. Bygningskonstruktør Niels Knoth og Arkitekt Finn Strabo. Du kan læse meget mere om ekspertpanelet her


Fremover vil tre nye medlemmer tage plads som rådgivere i vores daglige arbejde:

Thomas Nordahl

Thomas Nordahl er udlært tømrer og har arbejdet inden for bygningskulturarv i rigtig mange år. Thomas var med til at retablere det daværende Raadvad Center til Center for Bygningsbevaring, som han også varetog ledelsen af nogle år. I dag er han ejer af Optoglas Aps.Thomas er desuden partner i BaneGaarden Aps, som gennem de sidste fire år i samarbejde med Realdania, har udført en gennemgående renovering af ni gamle trælader (tegnet af Heinrich Wench) i Jernbanebyen. De ni trælader er istandsat ved hjælp af klassiske håndværksmetoder og med bæredygtige byggematerialer.

 

Janne Axelsen

Janne Axelsen har en Bachelor fra Kunstakademiets Arkitektskole og en Master i kommunikation fra Roskilde Universitet. I en årrække var Janne tilknyttet det daværende Raadvad – Center for Bygningsbevaring. Derudover er hun medejer af Optoglas ApS og har en stor erfaring omkring branding og virksomhedsudvikling inden for bygningskultur.

Janne er desuden partner i BaneGaarden ApS og har i forbindelse med renoveringsprojektet af de ni trælader varetaget ansvaret for myndighedsbehandling. I 2020 købte Janne (og Thomas) Danmarks næstældste boghandel, som ligger i Ærøskøbing.

 

Mikkel Damgaard Nielsen

(Foto: John Ehbrecht) Mikkel Damgaard Nielsen er uddannet murer og har derigennem opbygget stor viden indenfor bygningsforbedring. Men det er først og fremmest gennem opbygningen og ejerskabet af Havnens Hænder Aps at Mikkel har gjort sig bemærket.


Havnens Hænder er specialiseret i bæredygtige og biobaserede byggematerialer. Via firmaets lokaler og showroom på Refshaleøen, præsenteres byggematerialer indenfor f.eks isolering som på længere sigt kan revolutionere vores arbejde med den ældre bygningskultur.


82 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page