top of page

Udstillingen SAMLINGER
På udstillingsstedet: t i l : v æ r k s Willemoesgade 65 på Østerbro. www.tilvaerks.comUdstillingen SAMLINGER, viser arkitekttegnestuen THI DENCKER’s undersøgende arbejde i spændingsfeltet mellem arkitektur og forskning. Udstillingen formidler det helt centrale i deres virke – at søge inspiration til bæredygtigt byggeri i traditionel byggeskik og opdatere denne viden til nutidens produktionsmetoder – formidlet taktilt og håndgribeligt via deres omfattende modelarbejde. I arbejdet med at genintroducere den traditionelle byggeskiks potentialer har THI DENCKER samarbejdet med arkitekt Søren Vadstrup og Tømrerfirmaet Winther A/S.

 

Søren Vadstrup har tegnet en række træsamlinger, der stammer fra udforskningen af det sjællandske, BLADSAMLEDE landbindingsværkshus, som arkitekttegnestuen THI DENCKER har bygget ind i en bindingsværkskonstruktion, som tømrermester Morten Winther har udført 1:1 med CNC-teknologi.

 

Det er blevet til en meget spændende bygning, ikke mindst set som et eksempel på en oplagt konstruktion til nye bæredygtige TRÆHUSE helt af TRÆ, idet de CNC-fræsede træsamlinger kan benyttes som prototyper til traditionelle bindingsværkshuse i fremtiden og meget mere. 


Udstillingen har åben fredag d. 5. januar fra 15-18 og fredag d. 12. januar fra 15-18. Eller efter aftale. Der er gratis adgang.


68 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page